Nou Centre Social

Projecte de nou centre social de la parròquia de Sant Joan d’Horta

En aquest espai hi trobaràs informació detallada sobre el projecte de construcció d’un nou centre social de la parròquia de Sant Joan d’Horta que acollirà la nova seu del Caliu, el coordinarà amb tots els serveis socials de la parròquia i permetrà renovar i dinamitzar totes les instal·lacions de la part de darrere de l’església.

 1) Síntesi del projecte: objectius, actuacions, fases, costos…

En aquest targetó que s’ha distribuït pel barri hi trobaràs l’explicació general del que volem fer i com ho volem fer, fases i costos del projecte i com hi pots col·laborar.

 2) Obra social de la parròquia de Sant Joan d’Horta

En aquest document hi trobaràs la descripció de l’obra social de la parròquia de Sant Joan d’Horta que inclou dues grans seccions (Caliu – espai d’acolliment i el Servei d’atenció Social de la parròquia). Aquestes dues seccions s’unificaran en el nou centre social coordinant i optimitzant serveis i recursos.

 3) Avantprojecte del nou centre social

En aquest document elaborat pels arquitectes Eulàlia Marquès i Sergi Fontanals, hi trobaràs la descripció de l’estat actual de les instal·lacions parroquials i el projecte del nou centre social.

SI VOLS COL·LABORAR

Pots fer una transferència indicant en el concepte “Donatiu Nou Centre Social” al compte corrent de la Parròquia:

IBAN:  ES92  2100  0703  5802  0016  3206