Single Blog Title

This is a single blog caption

Caliu torna a la seva activitat

Aquest dilluns, dia 13 de juliol, Caliu Espai d’Acolliment recuperarà la seva activitat i tornarà a oferir el seu servei de suport a les persones que ho necessitin. L’entitat s’havia vist obligada a suspendre el lliurament diari d’aliments des de la declaració d’estat d’alarma, a mitjans de mes de març, com a conseqüència de la pandèmia.

A partir del dilluns, Caliu oferirà el servei però ho farà des de l’exterior de les seves instal.lacions, i evitant d’entrar al menjador. L’entitat donarà els aliments mitjançant bosses de pícnic que contindran entrepà, pastes i peces de fruita. El servei diari es farà des de les 8 fins a dos quarts de 10 del matí.

Caliu Espai d’Acolliment ha estat tancat aquests últims tres mesos tot i que el local ha servit de punt de distribució de menjar de Càrites, des del passat 17 d’abril. La distribució dels aliments per a famílies s’ha fet els dimecres, els dijous i els divendres. Cal recordar que amb l’actual situació de pandèmia, Càrites ha vist triplicar-se el nombre de peticions d’ajut per a menjar.